Kormányváltó gondolatok a KMO-ban

Mesterházy Attila, a kormányváltó erő miniszterelnök-jelöltje április 4-én, pénteken Kispesten járt és a KMO-ban tartott nagygyűlést a kormányváltóknak.

Mindenütt az tapasztalható, hogy változást akarnak az emberek. Egyre nagyobb a hit a kormányváltásban, mert egyre nagyobb a csalódottság a Fidesz kormányzásában. Az emberek megértették, hogy a Fidesztől nem azt kapták, amire számítottak, és Orbán Viktortól már nem várhatják az életük jobbra fordulását.

3 éveMEGOSZTÁS

Több ezer emberrel találkoztam utcafórumokon az elmúlt hónapokban. Dől a panasz az ellátás nélkül maradt rokkantnyugdíjasból, a meglopott trafikosból.

Dühös az ostoba korlátok közé szorított, ráadásul megalázott pedagógus. Csöndes szomorúsággal beszél helyzetéről a munkanélküli édesanya, aki nem gondolta, hogy valaha is önkormányzati élelmiszer segélyre szorul. Találkoztam elkeseredett, külföldre készülő fiatallal is. A férj már Münchenben van, a feleség most költözik ki. Nehéz szívvel, mert minden ide köti. Mégis úgy érzi: nem élet ez.

3 éveMEGOSZTÁS

A Fidesz állítólag mérsékelné a családok banki költségeit. De akkor miért drágították meg éppen ők a lakosság pénzügyi kiadásait?

Ez az ígéret a választási program nélküli Fidesz újabb blöffje. Az igazság az, hogy a családok rezsiköltségei összességében magasabbak, mint négy éve, köszönhetően az Orbán-kormány által bevezetett tranzakciós adóknak, a sárgacsekk-adónak, és annak, hogy brutálisan megdrágították a társasházak banki költségeit – az emiatt megemelt közös költséget pedig végül a családokkal fizettetik ki. A rezsi tehát úgy csökken, hogy az emberek kiadásai növekednek.

3 éveMEGOSZTÁS

Hazudik a Fidesz, amikor azt állítja, hogy az emberek érezhetően jobban járnak, mint 2010 előtt. A Fidesz kormányzásával ugyanis csak a fideszes haverok és a jómódú családok jártak jól.

A KSH inflációs statisztikája pont annyira tükrözi az átlagcsaládok mindennapos tapasztalatát, mint a munkabéradatok vagy a foglalkoztatási mutatók: semennyire. Az alapvető fogyasztási cikkek inflációja 3% körül van, sőt a nyugdíjas fogyasztói kosárban még ennél is nagyobb a drágulás.

3 éveMEGOSZTÁS

Megint hí a haza!

Hív mindenkit a kormányváltó összefogás 5 pártja!
Akinek fontos, hogy Magyarországon legyen újra béke, szabadság és egyetértés, az csatlakozzon hozzánk március 15-én a Szabad sajtó útján és tüntessünk együtt!

Osszátok meg ezt az eseményt, és hívjátok meg az ismerőseiteket is!
-----------------

Tervezett program:
műsorvezető: Kulka János
(ATV élő közvetítés 15:00-16:10)

3 éveMEGOSZTÁS
Totális médiamegszállás zajlik a mi pénzünkön!
3 éveMEGOSZTÁS
Egyik napról a másikra elvették, hogy odaadhassák a fideszes polgármester rokonának.

Egyik napról a másikra elvették, hogy odadhassák a fideszes polgármester rokonának.

3 éveMEGOSZTÁS

Becsapott lakók, kényszeragitátorrá tett közös képviselők – ez jellemzi  a helyzetet a rezsiharc újabb csatája után. A közös költségek inkább nőttek, mint csökkentek, igazi megoldást a panelprogram folytatása hozna. Közös képviselőkkel konzultáltunk.

3 éveMEGOSZTÁS
A 10 millió devizahiteles országa

A baloldali összefogás szerint a paksi atomerőmű bővítéséről Oroszországgal kötött megállapodás évtizedekre devizaadóst csinál minden magyarból, és eladta az ország függetlenségét.

Burány Sándor MSZP-s képviselő szerdán sajtótájékoztatón azt mondta: a 10 milliárd eurós orosz hitel egyharmaddal növeli meg az ország devizahitel-adósságát.

3 éveMEGOSZTÁS

Nagyszabású panelfelújításba kezdene választási győzelme esetén a Fidesz – ígéri Németh Szilárd. Kijelentésével két probléma is van. Az egyik, hogy a választópolgárok nem fogják hatalomban tartani Orbán Viktort és a Fideszt. A másik, hogy a Fidesz 2010-ben is ezt ígérte, majd kormányra kerülve az egyik első intézkedésükkel leállították a szocialista kormányok sikeres panelfelújítási programját.

3 éveMEGOSZTÁS

Oldalak